onsdag 18 januari 2012

Thai-inspirerad kassler

Det har varit tyst på bloggfronten på sistone, men jag ska försöka bli bättre. Jag fick hem senaste numret av Elle Mat & Vin igår och nu hoppas jag på lite ny inspiration. Ikväll provade jag ett nytt recept med kassler och röd currypasta. Med äpplen i grytan blir det är härlig kombination av fruktens sötma och chilins hetta.


Thaikassler (4 port)

500 g kassler
2 äpplen
2 paprikor
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
1,5 msk röd currypasta
3 dl turkisk yoghurt

Skär kassler, äpple, paprika och lök i små bitar. Fräs löken och lägg sedan i bitarna av kassler, äpple och paprika. Låt steka några minuter och pressa sedan i vitlöken. Tillsätt tomatpuré, röd currypasta och yoghurt. Koka ihop några minuter. Servera med ris eller bulgur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar