onsdag 27 mars 2013

Ännu mer snabblagat italienskt

För några veckor sedan skrev jag om en av Paolos nya pastasåser och nu var det dags igen att prova. Den här gången en annan smak men med samma goda, färska pasta. Det blev nu Paolos tryffelsås med kyckling och spenat.


För svampälskare tror jag det skulle passa bra att tillsätta lite svamp i såsen också. Den här rätten blev dock riktigt bra även utan svamp. Lyxig känsla och samtidigt extremt lättlagad.


Tryffelpasta med kyckling och spenat (4 port)

4 st kycklingfiléer
1 frp färsk pasta (gärna Paolos Tonnarelli)
1 burk Paolos färdiga tryffelsås
1 påse färsk bladspenat
parmesan

Skär kycklingen i bitar och stek i stekpanna. Krydda kycklingen med salt och peppar. När kycklingen är klar, vänd ner spenaten och låt steka med kycklingen i någon minut. Blanda därefter ner pastasåsen och värm på. Koka pastan enligt förpackningen. Blanda ihop pastan och såsen. Servera med riven parmesan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar