onsdag 21 november 2012

Bästa starten på dagen

Som ni redan vet sedan tidigare älskar jag frukost. Det är nog den bästa måltiden på dagen enligt min mening. I alla fall de gånger man får avnjuta den i lugn och ro, gärna tillsammans med riktigt bra sällskap. Idag fick jag en sådan kanonstart på dagen. Sedan nästan ett år tillbaka har nämligen jag och två tjejkompisar en stående frukostdate, en eller ett par gånger i månaden. Vi ses på något café innan jobbet och äter frukost ihop. I morse var vi på ett av våra favoritställen Två systar och en kock vid Fridhemsplan. Det är inte helt lätt att hitta mysiga caféer som öppnar redan klockan 7 på morgonen, men vi har lyckats hitta några guldkorn.


Så om ni är i Stockholm och ska äta frukost på stan tidigt på morgonen kommer här några av mina favoriter. Alla de här ställena har dessutom riktigt bra frukostpaket.

Albert & Jack's (Fredsgatan 6)

Non Solo Bar (Rörstrandsgatan 4) 

Mean Coffee (Vasagatan 38)

1 kommentar:

  1. vilken underbar tradition låter det som! mysigt värre. Vi får ta en brunch snart tjejerna, var länge sen senaste brunchen nu. På en helgdag så förslagsvis. hehe. Hoppas ni hade en bra resa? Är så nyfiken att höra när vi ses. Puss

    SvaraRadera